5 Juni 2022 de laatste 10 dagen voor vertrek.

We zijn de laatste puntjes aan het afwerken. En alles aan het vast sjorren. Alles een vaste plaats geven en vooral overtollige spullen van boord brengen. Dat valt nog niet echt mee. We hebben het niet voor niks aan boord toch?. Zo is een 2e zwaar anker zo’n moeilijk punt. Doen we die nu wel of niet mee nemen, we hebben al een goed rocna anker en neem je dan naast een nog opgeborgen fortres 16, dan ook nog een 15 kg Bruce mee. Pfffff valt niet mee. De duikfles is gekeurd en voorzien van verse lucht. En alle boekwerken op een grote stapel neergelegd zodat ik die de komende week kan selecteren op nice en must have. Inmiddels zijn de nood systemen PLB EPIRB, reddingsvlot, vuurpijlen en VHF nood zenders allemaal getest en goed bevonden. Nu staat het tekenen voor ons nieuw te bouwen huis nog op de rit en kunnen we dat 8 juni ook afronden. Inmiddels zijn we begonnen met wat afscheid rondjes een hebben met onze kinderen en kleinzoon nog een leuk dagje burgers zoo kunnen doen. Daarna de de auto nog even een APK en distributieriem. En dan op naar Ijmuiden om zuid af te zakken.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: