22 mei we lopen op schema.

Inmiddels hebben we al aardig wat klusjes afgewerkt en komt de vertrek datum dichterbij. Op de vertrekkers site staan steeds meer schepen die de trossen hebben losgegooid. Wij houden ons nu nog even bezig met de nodige administratie. Afvinken van de laatste to-do klusjes en hebben ze al bijna weg gewekt tot nice to have niveau.

Het need to have zijn we inmiddels voorbij. Nog steeds lopen we dagelijks over de bouw van ons nieuwe huisje naast de haven. Maar daar zijn we nog niet verder dan 1 houten paal die we er zelf maar hebben ingeslagen. En we hebben de eerste bijeenkomsten bijgewoond van de bewoners fase 1 van de bouw en ijsselmeerdijk plannen. Voor ons tellen we de dagen en uren af. Nog even wachten op ASA voor een betere windmolen regelaar.

En komende week de medicijnen bij elkaar harken voor onze boord apotheek. Gelukkig hadden we onze nieuwe huisarts mee in ons gesprek. Dus hopenlijk kunnen we ook dat actiepunt af strepen. Zo als het er nu voor staat tekenen we op 8 juni bij de notaris voor het huis en kunnen we 15 juni de trossen los gooien.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: