8 juni nog 1 week

Liepen we met alles 3 dagen voor op de planning is er altijd wel iets wat zomaar tegen kan zitten. We hadden 8 juni als allerlaatste dag om bij de notaris te kunnen tekenen na 6 weken van beklag termijn voor de omgevingswetvergunning van ons nieuwe huis. En je raadt het vast, tijdens de pinkster is op de allerlaatste dag toch nog een bezwaar ingediend en werden we door de notaris teleurgesteld. We waren er helemaal klaar voor om deze mijlpaal te passeren. Nu is het wachten op een oplossing tussen project verkoper en bewoner om zo snel mogelijk tot een overeenkomst te komen. Zodat de gemeente de vergunning onheroepelijk kan maken en de hypotheek kan passeren.

Wij willen door en zullen dus nu middels machtigingen het moeten laten passeren. Jammer maar we gaan verder met ons plan. Afscheid rondje familie en dan nog steeds “LOSGOOIEN” op 15 juni en starten met ons rondje Azoren. Op naar de laatste afteldagen. Nog 7!!!

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

EΓ©n opmerking over '8 juni nog 1 week'

  1. Jeetje, wat een tegenvaller ☹️. Dit is heel bewust gedaan om de boel te rekken. Geeft gelukkig ook aan dat het een kansloos bezwaar is. Goed dat jullie toch doorgaan met jullie planning en gewoon vertrekken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: