4 augustus Rondje Oostzee 2021

We besluiten tijdens het palaver wederom een stukje te verschuiven naar het zuiden en weer door te varen naar een mooie ankerplek. We komen 3 Deense marine schepen tegen en varen al vissend naar Assens. Hier doen we een verkennend rondje in een 2e baai, maar hier blijken 5 schepen wat te veel van het goede, dus ankeren we in de eerste baai en liggen we weer gezellig bij elkaar. Dit keer is de Merleau toe aan een was en droog beurt en geeft aan niet te ankeren maar de haven op te zoeken. We hebben inmiddels de rubberboten opgepompt en besluiten uiteindelijk bij Harry en Antoine achter de boot vast te maken in de haven. Zo kunnen we mooi even het dorp verkennen en de nodige boodschappen doen. Uiteraard drinken we gezellig nog een borreltje bij de Merleau en varen we allemaal weer terug naar de ankerbaai. Voor de avond wordt besloten een palaver te houden op een strandje en gaan we met rubbers en rugzakken koffie en wijn naar het enige zandstrandpuntje, daar laten we de drone een luchtfoto maken en genieten we nog even van de ondergaande zon.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: