3 augustus Rondje Oostzee 2021

We vertrekken vroeg uit Endelave met als eind bestemming Middelfart. Hier is het plan een anker uit te gooien, onderweg worden de vis equipment weer in stelling gebracht en al snel wordt er een eerste vis gevangen. Dit keer makrelen en krijgen we telefoon van Rinze, hij ligt in een school makrelen en weet goed hoe snel hij zijn hengels moet blijven binnenhalen.

Uiteindelijk hebben we zoveel makrelen dat het idee geboren wordt gezamenlijk op de anker plek makrelen te gaan roken op de cobb bbq van de Merleau. Dit wordt door Rinze handig aangepakt en hij maakt de makrelen schoon en op stuk aluminiumfolie met peper en zout, legt hij ze op het rooster. Onder het rooster natte takjes voor het rook effect. Iedereen maakt een gerechtje voor het diner aan boord van de Vision Quest en komt met het rubberbootje langs zij, het wordt een vreselijk gezellige avond. Tevens worden we getrakteerd op grote hoeveelheden bruinvissen om de boot en een prachtige zonsondergang.

De volgende ochtend een filmpje van Regina van een geweldige zonsopkomst met springende bruinvissen.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: