26 juli Rondje Oostzee 2021

Vertrokken van Kopenhagen en met nog wat foto’s vanuit de achteruitkijkspiegel de zeilen gehesen naar Helsingborg. Helaas hebben we Ven niet aangedaan maar links laten liggen en hebben we het moeten doen met foto’s.

Nog geprobeerd te vissen maar dat is helaas niet gelukt. In Helsingborg weer plek gevonden voor onze 5 boten en kunnen aanleggen in een nette haven. Hier hebben we de stepjes gepakt en de berg op gereden naar het bekende slotshagenpark en een milkshake gedronken. Na rondje door het centrum nog doorgereden naar het Noorden en aan het strand even een frisse duik genomen.

Savonds nog even uitgekeken op de pier en kennis gemaakt met de steenmarter/bunzing/nerts (wij gaan voor de nerts) die daar woont.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: