24 juli rondje oostzee 2021

Zaterdag, vanochtend om 10.00 uur vertrokken uit flakfortet. Het is maar een uurtje varen naar de haven waar ge groep graag wilt liggen, om de hoek hier vlakbij, zit de kleine zeemeermin op een steen, omringd door toeristen gewapend met een fototoestel. We hadden gedacht dat er niet zoveel toeristen zouden zijn. …..

Ondanks de corona lijkt er hier niks aan de hand te zijn, mensen lopen zonder kapjes en het is hier zo druk dat 1,5 meter afstand houden niet eens mogelijk is. We pakken de stepjes en gaan op zoek naar een hengelsport winkel, deze snel gevonden en alles kunnen kopen wat we in gedachten hadden. Richting het centrum gestept en langs de hoogtepunten gereden.

Copenhagen is een leuke stad er is veel vertier er gebeurd een hoop op het water, sups motorboten, kano’s, jongelui die op steigers langs de oever genieten van de zon met een hapje en een drankje erbij.

Toeristische route naar de boot genomen lekker gegeten aan boord. Morgen nog een dagje hier, programma voor morgen ligt al klaar.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: