23 juli rondje oostzee 2021

Vrijdag, na een hobbelig nachtje, door swell in de haven, 6.00 uur vertrokken uit Ystad, geen wind, de zee is vlak op wat rimpeltjes na

Het vissen lukt niet, weet niet war er op de bbq moet komen vanavond 😜. Varen op dit moment langs Trellenborg. December 2004 van Travemunde naar Trelleborg overtocht voor vakantie naar Johannisholm.

Ik hoor de hengel ratelen, we hebben beet!!

Geen vis maar groente voor de bbq 😜. We moeten om 12.00 uur bij het falsterbro kanaal zijn, de basculebrug draait om de 2 uur. Deze route scheelt ons 2,5 uur omvaren. Na de brug is een supermarkt dus kan er nog even vlees worden gescoord voor de bbq.

Na de bascule brug komt de grote brug , die Copenhagen en MalmΓΈ verbindt in zicht. De plek waar wij onder de brug doorvaren is 40 meter hoog. Rond 17.00 uur op flakfortet aangekomen, de andere groep van de toerzeilers ligt aan de overkant. Om 19.00 uur gaat de bbq aan.

Zoals je kunt zien is het laat geworden. In het pikke donker over de ongelijke keien terug naar de boot gelopen. We gaan morgenochtend om 10.00 uur vertrekken naar Copenhagen.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: