20 juli Rondje Oostzee 2021

Relax ontwaken in Hasle en Astrid is begonnen aan een wasje. Inmiddels hadden we wat te lang gewacht dus dan toch maar wassen in de grote manden. De Boiler levert het warme water en de watermaker had al voldoende water gemaakt. Nadat Astrid volgens oud gebruik met blote voeten op de was heeft staan dansen, was de was weer klaar om te worden opgehangen. Nu konden wij het eiland gaan verkennen.

Direct aan de haven is een dieselmotoren museum. Opvallend is dat onze Buck 10 pk van de Sneekermeer al gezien wordt als een museumstuk. Mooi om die hele verzameling oudjes bij elkaar te zien.

Daarna een bezoekje aan het plaatselijke rokerij museum. We Hebben een paar heerlijke moten gerookte zalm meegenomen en lekker opgegeten tussen de meeuwen aan de waterkant. Met onze stepjes uiteraard eerst nog wat geocaches gescoord en de voorraad eten en drinken weer op peil gebracht. In Denemarken is volgens onze Zweedse buren bier goedkoop. Dus hebben we ook een tray blikjes meegenomen. Hier staat inmiddels statiegeld op en je moet ze als hele blikjes inleveren in een statiegeld automaat.

Na een heerlijk relax dagje en een borrel met de hele groep aan boord bij deVision Quest. Ook de boten uit RΓΈnne zijn op de fiets speciaal voor het palaver naar ons toegefietst. Gezellig met zijn allen aan het water gegeten. We besluiten de volgende dag nog hier te blijven, lekker idee om morgen even te kunnen uitslapen.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: