19 july rondje Oostzee 2021

Maandag, 8.00 uur vertrokken uit Sassnitz naar Bornholm, RΓΈnne. Weervoorspelling was West 4-5 afnemend. Wat we kregen was 4-5 hoge golven en niet afnemend. Haven RΓΈnne vol!! Door gevaren naar volgende haven, Hasle havn. Hier wel plek punt aan de wal en achter aan een mooringbal, was wel even lastig om de mooring te pakken. Borreltje gedronken bij de Merleau en daarna met zijn allen in een strandtentje de locale specialiteit gegeten.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: