1 februari 2021 cursus NIMOS meteo voor vertrekkers.

Samen een zeer interessante cursus gevolgd gefeven door Henk Huizinga en Ruud Kattenberg. De een als deskundig weer voorspeller en de ander als ervaren oceaan zeiler hebben gezamenlijk een zeer waardevolle les gegeven. En ons voorbereid op onze dagelijkse taak weer interpreteren en bijhouden. Met hulp van meerdere programma’s zoal XYgrib, metomanager en Qtvlm zijn we nu nog meer overtuigd van deze programma’s. En komend jaar zullen we met onze SSB icon 7100, pactor 4 en laptop vele weerberichten binnen halen. Zodat we daarop onze planning van de reis kunnen afstemmen.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: