1 februari 2021 drone piloot

Na een korte theoretische studie mijn piloot certificaat mogen ontvangen. 10 hoofdstukken afgesloten met proef vragen. Aansluitend alle theorie nogmaals gelezen. Nog een keer een testje per hoofdstuk. Toen 6 proefexamens gemaakt steeds met 95% tot 98% score. Digitaal examen A1-A3 met goed gevolg afgesloten. Directe aanmelding geslaagd bij RDW en vrijwel direct een certificaat beschikbaar. Zeer tevreden over http://www.droneclass.nl.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

EΓ©n opmerking over '1 februari 2021 drone piloot'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: