14-2-2021 papierwerk

Om voorbereid te zijn is papierwerk 1 van de vele klussen. Zo hebben we onze concept reisplannen met de verzekering gedeeld en wachten op de offertes die het mogenlijk moeten maken om meerdere continenten te kunnen bezoeken. Maar om ook vooral op zee of oceaan verzekerd te zijn. En als we dan aan wal willen of ankeren toestemming krijgen. Ook daar hoort minimaal een geldige WA verzekering bij. We hebben in ieder geval alvast op vooruit onze inenting boekjes besteld. De mijne was bijna vol en die van Astrid bestond nog niet in deze vorm. Hopenlijk komt daar snel een corona vaccin in te staan.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

EΓ©n opmerking over '14-2-2021 papierwerk'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: