1 mei 2022 knippen scheren….

Na een top opening van het zeilseizoen bij watersport vereniging Lelystad. Vrijdagavond een gezellige opening in de Soos met livemuziek. Zaterdag ochtend een palaver met de beruchte soesjes en met meer dan 30 zeilvrienden los gemaakt en vertrokken naar ketelbrug. Wel even omvaren langs het grote gele vlak boeien waar weer een flink aantal windmolens zullen worden geplaatst. Na een poosje wachten bij ketelbrug toch een opening en verder zeilend naar de ijsselmond. Bij de ingang was de wind tot 0 knopen gedaald en hebben we op de motor de Ijssel openvaren tot Kampen. Met een steigerborrel met meer dan 60 vrolijke leden onder het genot van het zingen van zeemans liedjes begeleid door accordeon. Na de borrel gezellig een lopende maaltijd. Zeer gezellig en tot de kleine uurtjes volgehouden. Zondag morgen weer vroeg uit de veren voor een leuke interessante stadswandeling en afgesloten met koffie en appelgebak. Met toch wat wind Na de ketelbrug nog heerlijk gezeild naar de wvl en terugkijken op geslaagd weekend. Morgen weer klussen.

.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: