Goed nieuws. Huis verkocht.

De verkoop van ons huis in Ede is bijzonder snel verlopen. Binnen 11 dagen was de woning verkocht en zijn we begonnen aan het leeg ruimen. Velen zullen dat herkennen. Maar 30 jaar met de Kids in dit huis heeft veel herinneringen. Dus stapel bewaren, tijdelijk nog even bewaren, klaar zetten voor opslaan en wat gaat mee naar de boot. Maar vooral wat gaat in de verkoop en naar restore. Na meerdere aanhangers afvoeren komt een einde in zicht. We zullen op 1 maart de woning overdragen en gaan dan wonen op de boot. We hadden juist alle spullen van de boot naar huis gebracht naar die gaan gewoon weer snel terug. We hebben er zin in, zeker om in de haven op 5 minuten afstand ons toekomstige huis te zien bouwen. En uiteraard gaan we in januari de overlevingskansen cursus doen en plakken we op een corona prof reis voor meerdere maanden. Zou kunnen maar het Noorden of zuiden maar beide is goed en zeker omdat het nu zonder eind datum kan.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: