Update 27 november 2021

Het is al weer even geleden. Maar is dan ook heel veel gebeurd. Zo zijn we na onze Oostzee reis heel blij dat we ondanks Corona een mooie reis hebben kunnen maken. En dat we veel punten op onze bucketlist hebben kunnen afstrepen. De Duitse bocht hebben wij 3 keer eerder geprobeerd in korte vakanties, maar nu echt uitgevoerd. Met een mooi gezelschap een leuke reis met mooie hoogtepunten. Bijna Polen, Oost- Duitsland, Denemarken, Zweden en met klap op de vuurpijl Helgoland. Daarna al snel in de waan van de dag en weer terug in een avond lockdown. Maar in de afgelopen tijd besteed aan de opname van mijn vader in een verzorgingstehuis. Mijn moeder verhuist naar een beganegrond flat en ons ouderlijkhuis terug overgedragen aan de woningbouw. Ik kan zeggen 45 jaar in een woning geeft wat werk, maar is gelukt. En toen ineens komt Astrid met een top idee, een nieuwbouw huis kopen naast de haven in Lelystad houtrib. Dat lijkt een onbegonnen kans maar is gelukt. We kopen de woning en zijn begonnen aan het verkoop klaar maken van onze huidige woning in Ede. We besluiten op de boot te gaan wonen en gaan voortvarend te werk. De boot ligt in het water om bewoond te worden en ons huis in Ede wordt ontdaan van 30 jaar met ons gezin wonen. De jongste dochter is hier geboren dus we komen vanaf de zolder veel tegen. De historie van het opgroeien van onze beide dochters. En daarna de vleugels uitspreiden en beide gebuik onder eigen dak. Nu zijn we er bijna klaar voor de verkoop en worden de foto’s op 3 december gemaakt en gaan we wederom een spannende tijd in. Daarnaast is het nog een 30 werkdagen en dan ga ik met functioneel leeftijd ontslag (FLO). Ook daar hebben we zin in. Astrid stopt zelfs al wat eerder. We gaan in het nieuwe jaar volop genieten van elkaar, de nieuwe ontwikkelingen. Met de huidige Corona is dit alles een mooie kans om voor we gaan reizen alvast ons nieuwe honk klaar te hebben en dus zullen we voor 2022 kijken of we ons gaan richten op rondje Azoren of nogmaals een uitgebreider rondje Oostzee. Want ook dat waren we nog lang niet uitgekeken. Veel te beleven maar hebben er zin in.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: