05-06-2021 voorbereiding tocht Oostzee met toerzeilers club.

1 juli tot 1 september hebben we 8 weken vakantie. We gaan deze vakantie benutten als Proefdraaien voor de grote reis. We hebben besloten met de toerzeilers vereniging mee te gaan voor een groot rondje Oostzee. We hebben kennis gemaakt met de bemanning (vrouwing) van de zeven deelnemende schepen. Een bijzondere groep mensen met allemaal 1 doel. Gezellig een reis maken zeilend naar de Oostzee. Met corona is dat Natuurlijk allemaal wat ingewikkelder en hopelijk mogelijk. We staan er allemaal positief tegenover. Met leuke hoogte punten als Kopenhagen, Bornholm, Rostock en malmo Zweden enz. Voor ons een mooie kans onze systemen en samenwerking op de wat langere tochten te testen. En goed om te zien of we helemaal compleet zijn.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

2 gedachten over “05-06-2021 voorbereiding tocht Oostzee met toerzeilers club.

  1. Hallo Hans en Astrid, prachtig mooi is het daar in de Oostzee. Ik zag al jullie aangeschafte kaarten en pilots, helemaal compleet. Toch nog een tip. Bij havenmeesters is de pilot β€˜Seljeren’ gratis verkrijgbaar. het is een slappe kaft, magazine-achtig boekje. Er zijn meerdere versies van, afhankelijk van het gebied wat ze beslaan. Voordeel is dat tekst in Duits en Deens is en dat er foto’s van aanlopen, havens en speciale markeringen in staan. Verder wordt zo’n Seljeren jaarlijks uitgegeven en is de data dus up to date. Heel veel plezier daar. Groet, Rob en Nynke van Grote Mees

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: