Maart 2023 de basis staat

Inmiddels zijn de steigers om het huis verdwenen en krijgt ons nieuwe huis zijn vorm. Op de boot zijn we inmiddels gewend aan het wonen. Ook al is dat in de winter natuurlijk leuker in een zomers land en vooral veel zuidelijker als waar we nu liggen. We lopen iedere dag 2 keer een rondje over de bouw en bekijken de vorderingen en houden vinger aan de pols. We zijn al aardig gevorderd in het vernieuwen van onze huisraad, Want in Ede hebben we bijna alles verkocht en achtergelaten. Leuk om alles weer een keer te vernieuwen en op elkaar af te stemmen. Zo hebben we inmiddels een bank, hocker, eettafel, eetkamer stoelen, een dressoir een kamerkast enz enz. We hebben de tegels voor terras al besteld en behang en verf staan klaar voor ons bij de leverancier. Wij zijn er klaar voor dus geef ons maar snel de sleutel. We hebben zin om onze schouders eronder te zetten en met ons nieuwe bed zullen we het zeker naar de zin krijgen in ons kasteeltje aan de vijver. De voorlopige opleverdatum van onze straat Grasduinen start zoals het er nu voor staat week 22 dus ergens eind mei. We hopen dat ze snel staan met de sleutel van ons huis nr 11 zodat wij kunnen beginnen met het behangen en schilderen zodat zo snel mogelijk de plavuizen vloer gelegd kan worden en de keuken kan worden ingebouwd. we zullen in die tijd op de bovenverdieping behangen en schilderen en ook daar de PVC variant van plavuizen leggen zodat we zo snel mogelijk kunnen verhuizen. We hebben er zin in.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: