15 april 2022 klussen!!!

Vorige week de boot weer zeil gereed gemaakt en het markermeer overgestoken naar de Zaanstreek. Het plan. ΔΆlussen bij Dekker Watersport. Met een steiger achter de winkel met stroom en water. Dagelijks de winkel in een uit. Passen en meten en vooral de To-do lijst weg werken. Kaarten digital en papier. Veel reserve delen kopen. Reddingsmiddelen complementeren. Veel rvs boutjes moeren en schroeven. Stuurautomaat Laten reviseren. Stoot kussens opblazen. Medicijn kastje bouwen. Inbraak preventie rekken laten maken door de buurman, john Zonneveld van Dekker Watersport. Ankergerei, halfwinder boegspriet verlengen. En natuurlijk dicht bij alle familie dus de nodige bezoekjes afleggen.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: