13 juli rondje oostzee 2021

Dinsdag, ik schrijf de dagen maar even erbij, want wanneer je in vakantie stemming bent vergeet je welke dag het is! Vetrekken vandaag van Burgtiefe op Fehmarn naar warnemunde. Een tocht van 31 mijl 05.00 uur vertrek heerlijk kunnen zeilen windrichting OOST 3-4 . aankomst warnemunde 14.00 uur. Vroeg un de middag aankomen is fijn, want dan kan je alvast de omgeving in de buurt verkennen zodat je de volgende dag een volgende stad of dorp met openbaar vervoer kunt bereiken.

In warnemunde rondgelopen en in een hengelsportwinkel een multireel kunnen scoren 😜 alvast voor de grote vissen op de bbq. Eend gegeten in een klein Aziatisch restaurantje ernaast. Terug lopend naar de haven nog even een cache meegepikt.

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: