13 juni 2022 nog 1 dag buffelen

Morgen nog even een paar zaken afhandelen en dan zijn we er klaar voor. Het moeilijkste is alle familie langs en dan zeggen we gaan wat langer op vakantie. Want zo noemen we het nu. Plan van 4 maanden dus lijkt op lange vakantie toch? Morgen gaan we te dure diesel tanken en dan hebben we 275 ltr in de tank en 80 ltr aan dek staan. Dan nog even wat handtekeningen bij de dokter ophalen. Nog even een handtekening zetten onder een volmacht voor tekenen voor ons nieuwe huis. En dan pakken we de camper in een jasje en gaan we op 15 juni echt losgooien. Nog even een laatste fotootje op de bouwplaats een dan moeten we los laten. De text aan boord wordt waarheid.

JE KAN ALLEEN NiEUWE OCEANEN ONTDEKKEN ALS JE DE MOED HEBT OM LOS TE GOOIEN.

Pfff best pittig. Maar we gaan ervoor. De bijna 3 jaar voorbereiding is dan niet voor niets geweest. We hebben er zin in!!!

Gepubliceerd door sailingpinta

Atlantic crossing 2022 tot....

8 gedachten over “13 juni 2022 nog 1 dag buffelen

  1. Hans en Astrid, we gaan jullie volgen en wij vinden het best wel moedig om zo’n reis te maken. Gelukkig heb je ook vaarbewijs 2 dus daar kan het niet aan liggen. Behouden vaart en een veilige thuiskomst met mooie verhalen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: